Asker kommune
Postadresse: Pb. 353, 1372 ASKER
Besøksadresse: Askerveien 19, 1372
Telefon: 66 76 81 00/02
Kontaktperson:Eli Engstad Risa, 66768101, erisa@asker.kommune.no, Siri Forberg, 66768103, siri.forberg@asker.kommune.no, Siri R Christofersen, 66768102, siri.r.christofersen@asker.kommune.no
Julekuppet
Produksjonsliste
Program

Julekuppet

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Det er julaften og klokkene kimer. Den smårampete Bønna mangler både selskap og julestemning. Hun går nok en gaveløs julekveld i møte. Plutselig dukker den bøllete Bingo opp. Etter en bratt læringskurve på Bingos pøbelstige bestemmer Bønna seg for å gjøre årets julegavekupp. Hun vil rappe verdens flotteste julegave! Det er Madame G som bærere rundt på gaven. Madame G er god og mild og selve symbolet på den varme, stemningsfulle julen. Men kuppet går ikke helt etter planene og Bønna ender opp med å  feire julekvelden på en helt annen måte enn den hun hadde sett for seg. 

”Julekuppet” er først og fremst en spenningsfylt, morsom og litt annerledes juleforestilling - en humoristisk krim for barn, fylt med musikk og sang.
Vi vil si noe om det som bør være viktig selv i julen – at man må forsøke å se personen som skjuler seg bak enhver maske – skurkemaske så vel som nissemaske.
Julekuppet handler om nestekjærlighet og om vennskap, det å leve litt annerledes enn de fleste i samfunnet, alt pakket inn i musikalske innslag, humor og spenning.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Asker kommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Camilla Belsvik og Martha Kjørven er de to glade damer bak ”O Jul Taram-ta-tei” fra 2011. Som sist har de fått med seg Inger Gundersen på regi.

Teamet har bred erfaring med manusutvikling og produsering av forestillinger for barn og unge.

Camilla Belsvik er blant annet å finne som skuespiller i Karius og Baktus i Frognerparken hver sommer. Martha Kjørven er klovnen Olympia i Sykehusklovnene. De er begge profesjonelle skuespillere med mange år bak seg i det frie scenekunstfeltet. 

Trioen bak ”Julekuppet” kan også oppleves i Teater Spillebrikkenes forestillinger ”På do med Gro der skjer det no” og ”Pokertrynet”. Gundersen driver Teater Spillebrikkene og står også for suksessene ”Ludde”,  ”Frosken og vennene hans” og ”Lydvingens lydløse oppdrag.”

Multimedia og vedlegg

Bilder

julekuppet2.jpg
julekuppet1.jpg
julekuppet3.jpg
Scenekunst
Trinn: 1 - 5
Turnéplan: Julekuppet
Praktisk informasjon
Programlengde
50
Maks publikumsantall
150
Arrangører
Arrangert av:
Asker kommune