Asker kommune
Postadresse: Pb. 353, 1372 ASKER
Besøksadresse: Askerveien 19, 1372
Telefon: 66 76 81 00/02
Kontaktperson:Eli Engstad Risa, 66768101, erisa@asker.kommune.no, Siri Forberg, 66768103, siri.forberg@asker.kommune.no, Siri R Christofersen, 66768102, siri.r.christofersen@asker.kommune.no
Fortellerteater - Du skal få ei søster!
Produksjonsliste
Program

Fortellerteater - Du skal få ei søster!

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

"Du skal få ei søster!" handler om søskensjalusi og er fortellerteater av og med Helga Samset som har hatt mange og populære fortellerstunder gjennom Den kulturelle skolesekken, blant annet i barnehager i Asker. Nå har hun en fersk forestilling for småskolen.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Asker kommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Helga Samset fra Telemark er en av Norges mest erfarne fortellere. Hun har gitt ut tre bøker og er en ettertraktet veileder, med bl.a. Prinsesse Märtha Louise på merittlisten. Hun mottok Statens Kunstnerstipend som første forteller i Norge. 


Medvirkende

  • Helga Samset

Multimedia og vedlegg

Bilder

ellen_svart-hvitt1.jpg
Foto: Ellen Samset
Litteratur / Forfatterbesøk
Trinn: 2 - 2
Praktisk informasjon
Kontaktperson utøver
 helga@fortelleriet.noTlf 99246121 
Programlengde
45 minutter
Maks publikumsantall
60
Oppriggingstid
30 min.
Nedriggingstid
10 min.
Merknad
Vi trenger et rom uten ytre forstyrrelser (støy, innsyn, gjennomgang).  Elevene skal sitte på stoler/benker i halvsirkel foran forteller. Helga ønsker ikke barna på matter eller rett på gulvet. Bedre med et stort klasserom hvor vi sitter litt intimt, enn med en kald og stor gymsal! Vi ber om at skolen setter opp stolene og rydder dem på plass etter forestilling. Blending ikke nødvendig, heller ikke riggetid for Helga. Helga kommer til skolen ca 30 minutter før forestillingsstart.    
Arrangører
Arrangert av:
Asker kommune
Medvirkende
  • Helga Samset