Tilbake
Foto: Marthe Amanda Vannebo
Foto: Marthe Amanda Vannebo

Meg og kammeraten min

Uimotståelig duo, med popteft, leken humor, alvor og avvæpnende sjarm.          


Skrevet om duoen Meg og kammeraten min: «Denne duoen er uimotståelig, der de kombinerer popteft, leken humor og reflektert alvor med sin musikalitet, inkluderende væremåte og avvæpnende sjarm. Orkesteret er som en eventyrverden av klanger, og akkurat her viser duoen og alle involverte hvorfor dette er blitt så utrolig vellykket. Alt er gjennomtenkt og skapt for at det skal låte best mulig, samtidig som overraskelsene står i kø."

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Asker kommune
  • Kunstnere/grupper: Martin Hagfors og Erik Johannessen
  • Idé/opplegg: På nettsiden til Meg og kammeraten min (https://megogkammeratenmin.no/dks), kan du finne et eget undervisningsmateriell for et DKS-besøk. Her kan du finne: 1. Sanger i form av lyd, tekst og noter, som dere kan lytte til og lære. 2. Noter på en enkel korsang, hvis skolen har et barnekor som ønsker å bruke denne. 3. Noter og lydeksempler på Sokken min er våt/Wet Socks på norsk og engelsk, som man kan bruke i engelskundervisning.Klikk inn her for å finne mer informasjon (nederst): https://megogkammeratenmin.no/dks)

Om kunstner / utøver / gruppe

Meg og kammeraten min (M&K)  

Består av Martin Hagfors (sang, gitar, bass, munnspill, keyboard) og Erik Johannessen (sang, trombone, keyboard, theremin, perkusjon og rare lyder). Meg og kammeraten min fremfører egenprodusert musikk og fortellinger med en inkluderende varme og tilstedeværelse som gir barn en overveldende positiv opplevelse med mat til ettertanke og til inspirasjon for egen kreativitet. 

Meg og kammeraten min er et kritikerrost og levende orkester i stadig utvikling og med et stadig nytt repertoar. M&K har turnert med forskjellige konsepter og besetninger for Rikskonsertene/DKS i mange år. Erik og Martin har nå turnert sammen i M&K i fem år og har gitt ut tre album i lag. Sammen har de skrevet og fremført musikk både for Kringkastingsorkesteret, korps og kor.

M&K er opptatt av å se alle barna og ikke bare de som er naturlige midtpunkter, barn blir oppfordret til å delta under konsertene med tilbakemeldinger og sang. Konserten er morsom, alvorlig, spennende og utfordrende for elevene, lærerne og musikerne. Barna blir utfordret til å være stolte over kunnskap de allerede har ervervet seg og blir utfordret til å ta stilling til normer og ideer som kan virke fremmede.  

Publikumskommentarer