Tilbake
Foto: Sarah Camille
Foto: Alf Martin Lie
Foto: Alf Martin Lie

Forunderlige fortellinger med Sarah Camille

På loftet i sitt barndomshjem, i en støvete hylle, har Sarah funnet boken «Emerveilles» (Forunderlig). En bok full av eventyr og underlige fortellinger fra kriker og kroker på den karibiske øyen Martinique. Hun har plukket ut noen historier som hun vil fortelle. 


Med enkle ord og et billedlig språk inviteres barna inn i fortellingenes univers. Sarah forteller med poesi, rytme og sang, og dialogen med publikum er tilstede hele veien. 

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Asker kommune
  • Kunstnere/grupper: Sarah Camille

Om kunstner / utøver / gruppe

Poet, sanger og forteller Sarah Camille har et særegent uttrykk og en utstråling som treffer både hennes unge og voksne publikum. Hennes tekster er fulle av lekenhet, rytme og flyt; men også alvor og melankoli. Musikken beveger seg mot jazz, world, vise og urban. Historiene hun forteller er fra virkelighet, fantasi og tradisjon. 

I 2011 fikk hun tittelen «Norgesmester i Poesislam». Hun har medvirket i en rekke scenekunst produksjoner og i 2014 var hun med på NRK og Det Norske Teatrets markering av «Prøysen 100 år». 

Med sin musikk og poesi har hun turnert både nasjonalt og internasjonalt; i 2017 ga hun ut albumet «Sol». 

De siste årene har hun også hatt stor suksess med konsert-forestillingen «Spor av dråper og røde nebb», som er en publikumsfavoritt på barne-festivaler, kulturhus og Den Kulturelle Skolesekken besøk rundt om i landet. 

Publikumskommentarer